CateNet

CateNet-sovelluksella lasketaan suurtalouskeittiöiden henkilötarve ja -kustannukset eli keittiötyön mitoitus.

CateNet- ohjelmaa käyttäen voidaan mitoittaa keskuskeittiöiden, valmistuskeittiöiden, jakelukeittiöiden ja kuumennuskeittiöiden henkilöstötarve.

Ohjelma soveltuu koulukeittiöiden, päiväkotien, henkilöstöravintoloiden, vanhustenhuoltolaitosten, sairaaloiden ja ravintoloiden jne. käyttöön.

Aikalaskelmat perustuvat laajoihin, objektiivisiin työntutkimuksiin, joiden määrä lisääntyy vuosittain. Ohjelmassa on yli 400 vakioruokaohjetta ja yli 600 erillistä elintarvikkeiden käsittelyaikaa ja omia aikoja voi lisätä. Tehtäväryhmien ajat graafisina kuvauksina ja numeerisina raportteina.

Ruoanvalmistuksen eri vaiheet on segmentoitu CateNet- ohjelmassa seuraavasti:

Vastaanotto- ja esikäsittely, valmistus, jakelu, astianpesut, laitepesut, ylläpitosiivous, omavalvonta ja perussiivous.

CateNet on ruokapalvelualan johdon perustyöväline.