CateNet
CateNet-sovelluksella lasketaan suurtalouskeittiöiden henkilötarve ja -kustannukset eli keittiötyön mitoitus.
CateNet- ohjelmaa käyttäen voidaan mitoittaa keskuskeittiöiden, valmistuskeittiöiden, palvelukeittiöiden ja jakelukeittiöiden henkilöstötarve.
Ohjelma soveltuu koulukeittiöiden, päiväkotien, henkilöstöravintoloiden, vanhustenhuoltolaitosten, sairaaloiden ja ravintoloiden jne. käyttöön.
Aikalaskelmat perustuvat laajoihin, objektiivisiin työntutkimuksiin, joiden määrä lisääntyy vuosittain. Ohjelmassa on yli 600 erillistä elintarvikkeiden käsittelyaikaa ja omia aikoja voi lisätä. Tehtäväryhmien ajat saadaan graafisina kuvauksina ja numeerisina raportteina.
Ruoanvalmistuksen eri vaiheet on segmentoitu CateNet- ohjelmassa seuraavasti:
Vastaanotto- ja esikäsittely, valmistus, jakelu, astianpesut, laitepesut, ylläpitosiivous, omavalvonta ja perussiivous.
CateNet on ruokapalvelualan johdon perustyöväline. Teemme konsultaatioita. Kysy tarjousta: jaakko.laiho@cleanbasic.fi